Els De Deken THINK With People
Els De Deken THINK With People

THINK with people

Bij THINK with people werkten ze de voorbije jaren met honderden ondernemers samen en hebben daaruit geleerd dat succesvol innoveren begint en eindigt bij de ondernemer en het team.

Els De Deken vertelt

Els De Deken van THINK with people vertelde ons het volgende : “We merken dat gebrek aan ervaring met intrapreneurs, gebrek aan tijd en middelen en de waan van de dag die het overneemt, ervoor zorgen dat concepten blijven liggen. Er mag dan al veel kennis rond intrapreneurship, corporate venturing en ondernemerschap beschikbaar zijn, ze geraakt niet tot bij zij die de intrapreneurs moeten begeleiden.”

Omkader en begeleid

Bij THINK with People kwamen de onderzoekers tot de bevinding dat het aantal geslaagde innovaties in bedrijven drastisch verhoogd kan worden als de mensen die er aan werken op de juiste manier omkaderd en begeleid worden.

Meer informatie

Wens je meer informatie over digitale innovatie en begeleiding dan kan je hiervoor terecht bij Els De Deken, CEO THINK with people.

els@thinkwithpeople.be

Over ons

Onderzoekers aan het Expertisecentrum Businessmanagement van de VIVES Hogeschool

Ingrid Frenier

Master communicatiewetenschappen, pedagoog & onderzoeker aan VIVES Hogeschool. Practitioner in ‘Oplossingsgericht Werken in Pedagogiek, Begeleiding en Coaching’, Korzybski Instituut. Erkende bemiddelaar in handels en ondernemingszaken.

Mindcrafting 611
mindcrafting-611

Kurt Vroman

Master in de theologie en filosofie

master NLP-practitioner.

ICF PCC gecertificeerd coach

Docent bedrijfsethiek & onderzoeker aan VIVES Hogeschool.

Erkende stress en burn-out coach.