1789
1789

TMAB Business Events

TMAB Business Events werd in 1982 opgericht voor de organisatie van de telecomvakbeurs TMAB, die later uitgroeide tot een internationale topper binnen de ICT-vakbeurzen. De laatste 20 jaar is TMAB zich vooral gaan verdiepen in de organisatie van conferenties en andere B-to-B-events, voornamelijk in opdracht van Belgische en Europese overheidsdiensten en associaties.

Ilse Van den Berghe vertelt

Ilse Van den Berghe vertelt : “ Reeds van bij de lockdown midden maart schakelden wij onmiddellijk over op virtuele conferenties. Zo faciliteren wij sinds vele maanden de meest uiteenlopende nationale en internationale congressen volledig inhouse, vanuit Zoom Professional of Teams of … Enkele andere initiatieven ter overbrugging van de corona-lockdown sneuvelden echter door protocollen en vergunningen zoals o.a. Verkoop van UV-C-ontsmettingslampen, Uitbating van pop-up-eetcafé in combinatie met staycation-activiteiten, en organisatie van drive in-events.”

Als ervaren eventbureau, met vele trouwe klanten, was voor Ilse vooral belangrijk om niet als facilitator te fungeren maar om mee te denken met de klant/werkgever, en zo de juiste totaalbelevenis te kunnen verzorgen.

Voor meer info kan je terecht bij Ilse Van den Berghe, Managing Director, ilse.vandenberghe@tmab.be

Over ons

Onderzoekers aan het Expertisecentrum Businessmanagement van de VIVES Hogeschool

Ingrid Frenier

Master communicatiewetenschappen, pedagoog & onderzoeker aan VIVES Hogeschool. Practitioner in ‘Oplossingsgericht Werken in Pedagogiek, Begeleiding en Coaching’, Korzybski Instituut. Erkende bemiddelaar in handels en ondernemingszaken.

Mindcrafting 611
mindcrafting-611

Kurt Vroman

Master in de theologie en filosofie

master NLP-practitioner.

ICF PCC gecertificeerd coach

Docent bedrijfsethiek & onderzoeker aan VIVES Hogeschool.

Erkende stress en burn-out coach.